mjo helt okey dag !!

idag har jag då varit i skolan som vanligt =)  vart helt okey . dagen började med att vi hade någon dag för att stoppa mobbning eller något det var sjuuukt tråkit :S  sen så har ju våra franska utbytestudenter anlänt med så  vi fick äran o guida dom på hela skolan rätt kul . riktigt trevliga människor asså .

nu e det även så att dom ska vara med oss  i våran klass två veckor framöver riktigt skoj kmr det bli  för vi har en hel del planerat för dom som tex diskobowl och  lite shoopingsrundor i Gbg och så ska vi även  låta dom få se våran lilla stad;)





i morgon blir det halmstad till kusin riktigt kul ska de bli =) har saknat henne fan inte träffat henne på år :P joo de har jag men inte på två månder iaf så det ska bli kul 


alla får ha det riktigt bäst så hörs vi i gen snart =) puss hej o tjingeling <3


lång dag !!

 

just nu sitter jag på örjans tjötiga lektion i gen ! boring som faen :D  men men blir en lång dag idag ska  ha engelska efter detta o sen blire ansiktsvård nice nice =) så slutar skoldagen kl.18.00 idag så kmr nog vara rätt så trött när jag kmr hem men men det lär bli kul ! men de va allt jag hade o säga  just nu  får antagligen skriva mer ikväll =)

M<3 S 13 /9-09


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0