seviyorum seni!! i love you

Seni seviyorum biliyormusun,
Seni seviyorum goruyormusun,
Gonlumun umudusun,
umudumun onurusun...

Gunler boyu geceler boyu, senle olsam bir omur boyu!
seni istiyorum biliyorum, ben seni seviyorum!

Yuregimde sakli kudretimle,
hem omurde, hem olumde,
Ben seni seviyorum...

Sen sevsende sevmesende, gonlume gelmesende...
Ben Seni Seviyorum!
Turkkris is offline   Reply With Quote
   i fucking live for the music !!<3

mitt första videoinlägg så ful hahaahha !! men men hoppas ni tycker om den


dagens lååt!! går te dom som e kära


I CAN`T TAKE THIS ANYMOORE!!

hej hej bloggen!! just nu e kl 00:15  och jag har svin tråkit!! vettefan vad jag ska göra så jag tänkte att jag uppdaterar lite nu  om jag inte skulle hinna senare idag eftersom kl e över 00.00 nu !!
blir väll  och sätta på en romantisk  komedi eller något !! och sen raka vägen te sängen för jag ska vara barnvakt te kl 14.00  te min söööte lillebror!!

och te er alla  som undrar vf jag skrivit som rubrik i cant take this anymore e för att jag saknar den här  killen som e långt  i från mej nu men endå inte ! han e verkligen det bästa som hänt mej , ett leende på hans läppar räcker  och hela jag smälter jag e verkligen kääääär <3 så df kallade jag rubriken för de bara för att  han inte finns hos mej nu i mitt rum och håller om me tills jag blir varm ! men hoppas ju på att han kan komma hit snart jag älskar dej bästaste sötaste saken i hela världen !!

och som jag sagt innan  orkaaaaar inte med era fjortis tramms  fatta någon jävla gng att erat bullshiet kmr ut era jävla trashtalkers!! det enda  ni gör e snackar snackar om era jävla mytoman sagor helt jävla fucked up och patetiskt orkaaaar inte  med det !! make love not war your fucking losers !!!!

vill även passa på och tacka älsklings marigona för hon gjorde min dag i går tack sötaste , det betyder att kunna ha någon som man kan vända sig till



och så vill jag även tacka min lillsiz mathilda  för att hon är den person som är mest normal typ ?? jag älskar dej gumman kmr alltid skydda dej oavsett vad det gäller  för du e mitt allt du kmr alltid och stråla my sunshineeeeeeeee<3 u know  broes before hoes


me loveeee N-dubz <3


hello !!

hej alla käraste glada posetiva människor!!
just nu sitter jag och har turism lektion.. vilket eär trevligt för vi har inte praktiken längre på tor och fre  så då har vi turism hela dagen ist vilket e härligt !! har saknat skolan hellre sitta och plugga än att man ska jobba som en slav i en butik ?? ngn som håller med mej ??
iaf så slutar jag 15.30 idag.. efter det blir det hem och bara vila och typ så  funderar på och baka var rätt längessen jag gjorde de ju :O :) .. iaf just nu sitter jag och skriver mitt guidnings tal  inför stockholms resan 17 feb!!! det kmr bli naaaaajs  och få besöka massa roliga ställen och shoppings gatorna  och baren najs najs !!!

faaaaaaan vad trött jag är lovar hade sommnat nu om jag haft en säng framför mej !!





älskling du är underbar, jag älskar dej , tack för du finns <3  






you  take my breath away <3  jag e lyckligt  käääääääär 



kanske uppdaterar i kväll  och denna gng med videoblogg :P  så ni ska få se årets första eller ja bloggens första videoinlägg för första gng ;)

puss på er alla <3  

make love not war !  detta lärde världens sötaste kille mej <3









trött som fan =)


hej=) skolan !! + barnvakt

hej alla käraste guld människor! just nu sitter jag i skolan  har arbetsmiljö och säkerhet med våran lärare barbro  som vi även kallar bobbo ;) ganska nice facktist  fast e rätt trött min första lektion hade jag 09.20 idag  och då  hade jag Pa vilket innebär projekt arbete :P men men efterd enna lektionen har jag lunch och sen relgion  trevligt trevligt /= noot.....  efter det blire och dra hem ska vara barnvakt åt min söta kusin ella :) <3 det kmr bli kul för hon får alltid mej och bli glad :)
efter det blir det väll och tvätta ,plugga och se mina turkiska serier jag verkligen inte får missa idag ...


btw blir mkt resaNDE för mej i år 17/2 stockholm- 21/4-barcelona och 2/6 alanya  me like like värme here i come <3


me like like <3

hej! alla guldvärda människor !!
just nu sitetr jag på turism lektion ,vilket våran lärare örjan inleder. vi fick precis veta att våra biljetter te barcelona e bästellda  vilket kmr bli riktigt kul e verkligen 100% taggad till detta
21/4-28/4 -2010  blire barcelona ,17/2-stockholm ,  2/6-2010 alanya riktigt nice detta året kmr bli sjukaste + att jag ta studenten och hela köret ;) vill även påpeka att min balklänning e klar :P vilket jag inte ska visa för någon inte ens mina närmsta vänner ska få se den ! för jag vill att det hela ska  bli en överaskning :P hihihih
men men  efter denna turism lektionen har jag  mitt sista nationella i engelska ;) muntligt :O hjääälp men det kmr säkert gå bra för jag e vanligtvis duktig på engelska . efter det slutar jag iaf då blire av vila och äta lite sen plugga förhoppningsvis :P  hem ljuva hem :P morsan e och passar min sötaste kusin ella just nu jag lovar hon e den sötaste som finns :P <3<3<3 big love  te allihop

heeeej !!

hej !! alla guld människor , nu var det rätt så längessen jag bloggade,men tänkte att jag får göra det nu då. i går började skolan så jag kan ju börja med och bäretta att det va roligt och få kommaa tbx efter ett skönnt lov!. har saknat alla mina klasskamrater facktist.
min dag har vart helt nice idag ,började med och gå te skolan hade en lektion sen blev de hem för min del, så fick jag ä'ven reda på att jag och min turism klass åker te stockholm den 3 feb vilket kmr bli spännande för sist jag var där var jag 5 år:O:D. men men sen forsatte min dag med att jag var med mina tvbå bästa vänner sanja och karolina.p  vilket va trevligt som alltid tack älsklingaaar






och btw måste påpeka att jag saknar min iqroush <3 heheh



Håll ögonen öppna var du än går, du vet aldrig var dina vänner står
Sanning eller lögn man ger vad man får,tiden läker endå alla sår



fuck er falska fittor som inte har något liv och som ska prata bull om alla andra hela tiden..!!!B.M<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


hellooooo my baby`s <3

heeeeej alla guldvärda! nu vet jag att jag inte uppdaterat på några dagar men tänkte börja lite  med nyårsafton och bäretta lite om resten av  dagarna vilket jag kan säga inte vart så nycktert;)




31/12-1/1 --2010 <3

nyårsafton började lite segt vaknade städade och lagade super god mat med mamma mormor kusin och moster!<3 sen stack dom hem för att dom skulle byta om till lite mer festligare kläder eftersom vi skulle fira nyårsafton, vilket jag tror alla har gjoooort.¨
senare kom dom till oss i gen fast denna gng hade dom emd sig morfar och brodern jackob  hem .
vi började med välkommstdrink och ostbricka  vilket var väldigt trevligt, vi snackade en massa och började tala om gammla minnen vilket var roligt för man fick höra saker man inte hört förut....
aja i vilket fall som helst sen forsatte vi med och öppna presenter , vilket va roligt eftersom de var både fina,användbara och roliga presenter man fick . sen forsatte vi med och duka fram maten så åt vi massa mumms mat !!



sen drog jag te stan med bahar och stacey för att se fyrverkerierna. vilket vara väldigt fina i år.
senare drog vi te krogen med  karro och sabina  vilket va trevligt för våran lilla pruttis sanja jobbade  stackaren var väldigt stressad så hon knappt hann o säga hej !!
de va allt jag orkade skriva om detta  vill ni veta mer detaljerade saker får ni fråga :P





resten av dagarna har jag och sanja forsatt med och bara festa  på 



dag 1- sanja och jag  dricker ,träffar roliga killar emil,kim,johnny resten minns ja inte vad dom hette men roligt hade vi vill jag lova er  vi satt och snackade om en hel massa roliga saker vilket jag inte ska ta upp på bloggen ! för lite privatliv ska man väll få ha ??:D
men men killarna bjöd oss på drink  och efter de hade dom efterfest! vilket va trevligt där bjöd dom oss på öl och vin :) vi tog en massa flummbilder med ! vilket jag lägger ut några idag sen får ni se resten senare.




dag2- sanja ,jag,karro,sabina, vi började  med förfest hos sanja och karro trevligt trevligt. vi spelade ölspelet och snacka om en massa roliga saker. sen var det dags och gå te stan vilket va trevligt trevligt vi fick skjuts av sabinas syster my trevlig tjej tack mysan för du körde oss.
när vi kom te stan tog vi först en cigg med my sen stack vi vidare till nyfiket för att hänga in våra jackor där. sen forsatte vi till cheers  vilket  bara blev knas
1.de va inte så kul
2.sanja slåss mot killar
3.vi blev sura på karro och sabina för vi fick vänta på att dom skulle dricka på drinkar dom blev bjudna på
4.jag och sanja drog te nyfiket drack varsin drink väldigt goood var den



våran drink innehöll vodka,jorgubbslikör,juice och någon jordgubbs mixblanding men good var den



tack för ni gjorde mitt nya år så här bra tjejer eller rättare sagt sanjaaaa måste jag ju få säga <3


men men orkar inte skriva detaljerat det e mkt som hännde under dagarna så vill ni veta något får ni bara kommentera på bloggen eller  fråga på !!!





men nu ska jag se film  och typ snacka med min älskling<3


i ly b <3 


RSS 2.0